Terugbetalingsbeleid

Bij Pjando willen we dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankopen! We begrijpen echter dat online winkelen niet altijd volgens plan verloopt, dus deze eenvoudige stappen en tips zijn hier om jou te helpen. Door je betaling te verwerken en een bestelling bij ons te voltooien, accepteer je de volgende voorwaarden met betrekking tot het retourneren van je aankoop. 

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening staat.

Ons retourneerbeleid:

  • Items moeten ongedragen, ongewassen, met alle kaartjes en originele verpakking intact worden ontvangen.
  • De producten moeten vrij zijn van parfums, kleurstoffen, zelfbruiner, make-up of rookgeuren. Items die niet aan deze vereisten voldoen, worden teruggestuurd naar de koper. 
  • Ons team zal de terugkeer inspecteren bij aankomst en behoudt zich het recht voor om de terugkeer te weigeren als deze niet aan de voorwaarden voldoet. Het item wordt dan teruggestuurd naar de afzender.
  • Producten die in de aanbieding zijn gekocht kunnen alleen geretourneerd worden voor Store credit niet voor Cashback.
  • Retourzending is voor rekening van de klant.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen
Stap 1: Stuur vooraf een e-mail naar info@Pjando.com, met de bedoeling om het product te ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
Stap 3: Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier die wij u zullen geven via de mail. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track and Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en willen we daarom niet dat er misverstanden ontstaan.
Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening
Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening staat.